Έχουμε τη γνώση να σας προσφέρουμε την άριστη ποιότητα

Λίγα λόγια για εμάς.
Η Εταιρεία Επίγραμμα ξεκίνησε το 1888 κάνοντας παραγωγή διαφήμισης εξωτερικού χώρου. Από τότε, ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας και έχοντας γνώση για κάθε τι που αφορά τη δουλειά μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, είναι κάποιες απο τις υπηρεσίες που παρέχουμε με άριστη ποιότητα και ευελιξία έχοντας πάντα ως πρώτο μας μέλημα μια δημιουργική και ξεχωριστή παρουσία.

Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να ξεχωρίζουν και τα προϊόντα τους να φτάνουν στην κορυφή. Αυτό το έχουμε πετύχει, γεγονός που φαίνεται από τις σχέσεις που έχουμε μαζί τους, μερικές εκ των οποίων ξεπερνούν τα εκατό χρόνια. Χτίζουμε στέρεες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι ανταποκρινόμαστε στους χρόνους που επιθυμούν χωρίς καθυστέρηση και κυρίως χωρίς η ποιότητα να γίνεται δευτερεύον παράγοντας.

Λίγα λόγια πιο αναλυτικά για τη δουλειά μας
Κατασκευάζουμε επιγραφές από το 1888. 111 χρόνια μετά, είναι λογικό να θεωρούμαστε από τους πρώτους σ'αυτόν τον τομέα. Φανάρια, επιγραφές, πανώ, πυλώνες, γράμματα 3D από ξύλο, μέταλλο, plexiglass, και ακόμα τετράχρωμες φωτεινές επιγραφές, ηλεκτρονικές και περιστρεφόμενες μπορούν όποια στιγμή τα ζητήσετε να διαφημίσουν τα προϊόντα σας.

Έχοντας επενδύσει σε καινούρια τεχνολογία (ηλεκτρονικός παντογράφος/router) έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε ανάγλυφα και τρισδιάστατα σχέδια που να φτάνουν έως και τρία μέτρα μονοκόμματα. Μπορείτε λοιπόν, να δείτε σε όποιο μέγεθος φαντάζεστε το λογότυπο ή το όνομα του καταστήματός σας.

Θέλετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας;
Αυτή τη στιγμή ο χώρος της διαφήμισης προωθεί τις ειδικές κατασκευές, όπως Faber optics, Laser graphics, Multimedia kiosks, κατασκευές από plexiglass, επιγραφές μοριακού φωτισμού, τρισδιάστατες καρτολίνες ή ακόμα και ξύλινες παραδοσιακές επιγραφές σε τρισδιάστατη μορφή. Κι αν θέλετε να σας βλέπει όλη η Ελλάδα και γιατί όχι το εξωτερικό, εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε το όνομα, το λογότυπο και ότι άλλο θέλετε πάνω σε αυτοκίνητο ή φορτηγό.

Αυτές είναι συνοπτικά οι υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία Επίγραμμα. Πάνω απ'όλα όμως μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα φιλικό περιβάλλον για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί εικόνα υψηλής ποιότητας και τα καταστηματά σας, παρέχοντάς σας τα πιο σύγχρονα προωθητικά προϊόντα μια μέρα πριν από όλους τους άλλους. Γιατί έχουμε την υποδομή, τη γνώση, το ταλέντο, τις ικανότητες, την τεχνολογία και την ποιότητα με το μέρος μας.

Έχετε σκεφτεί ένα Stand έξω από το κατάστημά σας;

Aν ναι, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε
Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε σε τρισδιάστατη μορφή τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο, όπως επίσης να τον διαμορφώσοθμε με τον τρόπο που θέλετε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη γύρω από το κόστος όλων αυτών.

Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε γιατί ετοιμάζουμε ένα πλήρες προσχέδιο του καταστήματός σας εξωτερικά ή εσωτερικά κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσθήκες σχεδιασμού στην εικόνα πριν την παραγωγή. Κι αν σας ενδιαφέρει να δείτε πως μπορεί να στηθεί και να υπάρξει το μελλοντικό σας κατάστημα μπορούμε να σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις και μέσω email.